شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

پروانه قهوه ای کوچک علفزار

پروانه قهوه ای کوچک علفزار

پراكندگي جهاني اين پروانه ، شمال آفريقا و خاورميانه مي باشد كه در ايران براي اولين باري 168 سال پيش توسط منتريس از شمال كشور گزارش گرديد . اين پروانه كوچك در در ارتفاع كمي از سطح زمين ، بر روي علفها به آرامي پرواز مي كند . او در هواي ابري و همچنين شبها بر روي گلها و ساير گياهان مخصوصا گل گندم استراحت مي نمايد. زمان حضور اين پروانه در طبيعت در حالت بلوغ از ارديبهشت تا مهر ماه مي باشد و در سال دو نسل دارد. نوزادان ( لاروها) از علفهايي مانند چمن يكساله تغذيه مي كنند.

طبقه بندی فارسی : قهوه ای پروانگان

طبقه بندی انگلیسی:  Satyridae  

نام فارسی:   پروانه قهوه ای کوچک علفزار

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.