شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

پروانه گزنه

پروانه گزنه

پراكندگي جهاني اين پروانه از غرب اروپا تا شرق آسيا مي باشد كه در ايران براي اولين بار در سال 1210 هجري شمسي يعني 168 سال پيش توسط منتريس از شمال كشور گزارش گرديد. بالغين زمستان را در حالت خواب سپري كرده و در بهار با گرم شدن هوا ظاهر مي شوند. نوزادان ( لاروها) با هم در چادري از ابريشم زندگي كرده و از گياه گزنه تغذيه مي كنند.

طبقه بندی فارسی : رنگین پروانگان

طبقه بندی انگلیسی:  Nymphalidae   

نام فارسی:   پروانه گزنه

 

 

منبع: irandeserts

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.