شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

خوتکای هندی

خوتکای هندی

مشخصات ظاهری: این پرنده، 33 سانتی متر طول دارد و کوچکترین اردک، با گردن کوچک و منقار کوتاه، شبیه منقار غاز است. بدنش نسبتا گرد است  و هنگامی که روی آب سرد است قسمت عقب بدن بالاتر قرار می گیرد. در پرنده ی نر،سر سفید و تارک پیشانی سیاه است که تا منقار امتداد دارد. در اطراف سینه ی این پرنده ، نوار تیره رنگی مشاهده می شود و رنگ پشتش سیاه با جلای سبز و بنفش است.زیر تنه و پهلوها سفید و زیر بالها سیا است. شاهپرهای اولیه و ثانویه سفید و انتهای پرهای ثانویه سیاه است. پرنده ی ماده قهوه ای نر از پرنده ی نر است و خط چشمی تیره رنگی دارد و پهلوهایش خاکستری است و در پرواز، بالها قهوه ای رنگ دیده می شود که انتهای شاهپرهای ثانویه، حاشیه ی سفید رنگ دارد. پرواز این پرنده سریع است.

صدا: صدای پرنده ی نر، تیز و شبیه «کر-کر-کراواک»است و عمدتا در پرواز شنیده می شود. پرنده ی ماده صدای ضعیف غار غار دارد.

زیستگاه: این پرنده در برکه های کاملا پوشیده از گیاه، دریاچه ها و باتلاق ها به سر می برد. در ایران به صورت مهاجر سرگردان دیده شده است.

حفاظت: در وهله ی اول باید شناسایی دقیقی از منطقه ی پراکندگی این پرنده و تعداد آن صورت گیرد و سپس برای حفاظت از آن اقدام شود.

نام علمی : Nettapus Coromandelianus

نام انگلیسی:  Cotton Teal    

نام فارسی: خوتکای هندی

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.