شماره تلفن تماس با ما

051-34225776

 

My title

خفاش بال بلند

خفاش بال بلند

مشخصات: جثه متوسط، پوزه کوتاه و خمیده است. گوش‌ها بسیار کوچک و گردند. گوشک از نصف طول گوش کوتاه‌تر است. دم بلند و تمام آن در پرده دمی قرار می‌گیرد، بال‌های بسیار بلندش قاعده پهن و انتهای تیزی دارد. در موقع استراحت، بلندترین بند انگشت سوم که طول آن تقریباً سه برابر طول بند قبل از آن است،‌ روی بال برمی‌گردد. موها نرم و رنگ آنها در پشت، قهوه‌ای متمایل به خاکستری و در زیر بدن روشن‌تر است. موهای پشت سر کوتاه و سیخ‌اند.

اندازه‌ها: طول و سر و تنه 52 تا 60 میلی‌متر، دم 50 تا 63 میلی‌متر، ساعد 42 تا 48 میلی‌متر، وزن 9 تا 16 گرم.

زیستگاه: غارها، شکاف سنگ‌ها، اماکن مسکونی.

پراکندگی: اکثر مناطق به جز کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان.

پراکنش جهانی: اروپا، آسیا، آفریقا و شمال استرالیا.

عادات: اوایل غروب در ارتفاع نسبتاً بالا (10 تا 20 متر) پرواز می‌کند، پرواز سریع و منظم است. غالباً به صورت اجتماعی زندگی می‌کنند. بعد از فصل جفت‌گیری ماده‌ها با هم زندگی می‌کنند و نرها با سایر خفاش‌ها از قبیل دم موشی و حنائی دیده می‌شوند. این خفاش‌ها در مناطق سردسیر دارای خواب زمستانی هستند.

غذا: از حشرات کوچک، سوسک‌ها و  پروانه‌ها تغذیه می‌کنند. حشرات توسط بال‌های بلند گرفته می‌شوند.

تولید مثل: جفت‌گیری در اواخر پاییز شروع می‌شود و در بهار معمولاً یک بچه می‌زاید. بچه‌ها به وسیله مادر حمل نمی‌شوند. طول عمر حدود نه سال است.

نام علمی : Miniopterus schreibersii

نام انگلیسی:  Schreiber's Long-fingered Bat  

نام فارسی: خفاش بال بلند

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.