شماره تلفن تماس با ما

051-34225776

 

My title

خفاش گوش بلند

خفاش گوش بلند

مشخصات: جثة نسبتاً کوچک است. گوش‌ها بیش از حد بلند، بیضی شکل و در جلوی پیشانی به هم چسبیده هستند. این ویژگی وجه تمایز آن با سایر خفاش‌ها است. گوشک بزرگ و تقریباً به اندازه نصف طول گوش، عرض گوشک تقریباً شش میلی‌متر است. در موقع استراحت گوش‌ها تا می‌خورند و لی گوشک صاف باقی می‌ماندع دم بلند، به جز نوک آن بقه توسط پرده دمی پوشیده می‌شود. موها بسیار نرم و رنگ آنها در پشت قهوه‌ای متمایل به خاکستری و در زیر بدن سفید با هاله‌ای از قهوه‌ای است.

اندازه‌ها: طول کلی بدن 78 تا 117 میلی‌متر، ساعد 37 تا 41 میلی‌متر، وزن 5 تا 13 گرم.

زیستگاه: غارها، ساختمان‌ها، و سوراخ درختان در مناطق کوهستانی.

پراکندگی: کوه‌های سبلان،‌کوهرنگ اصفهان، همدان، اراک و ملایر.

پراکنش جهانی: اروپا، آسیا و شمال آفریقا.

عادات: پس از تاریک شدن هوا پرواز می‌کند. پرواز آهسته‌اش گاهی با بال زدن در جا توأم است. به صورت انفرادی یا در گروه‌های کوچک زندگی می‌کند. در موقع خواب زمستانی از سقف آویزان می‌شود و یا به داخل شکاف می‌رود.

غذا: از حشرات کوچک تا متوسط تغذیه می‌کند.

تولید مثل: شبیه خفاش کول.

 نام علمی : Plecotus austriacus

نام انگلیسی: Grey Long-eared Bat   

نام فارسی: خفاش گوش بلند

 

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.