شماره تلفن تماس با ما

051-34225776

 

My title

خفاش گوش پهن

خفاش گوش پهن

مشخصات: جثه نسبتاً کوچک، پوزه پهن و کوتاه، بنی سربالا، گوش‌ها پهن (تقریباً چهارگوش) و در جلوی سر به هم متصل هستند. گوشک مثلثی شکل و کوتاه‌تر از نصف طول گوش است. به جز نوک دم بقیه آن توسط پرده دمی پوشیده شده است. رنگ موها در پشت قهوه‌ای تیره و در سطح شکم قدری روشن‌تر است.

اندازه‌ها: طول سر و تنه 45 تا 56 میلی‌متر، دم 42 تا 55 میلی‌متر، ساعد 37 تا 43 میلی‌متر، وزن 6 تا 10 گرم.

زیستگاه: غارها، شکاف سنگ‌ها و درختان، معادن و ساختمان‌ها.

پراکندگی: در ایران وجود آن تا کنون از محلات، تهران و سنگسر دامغان گزارش شده است.

پراکنش جهانی: آسیا و شمال آفریقا.

عادات: در اوایل غروب در ارتفاع پایین شروع به پرواز می‌کند. پرواز بدون صدا، با سرعت متوسط و با بال‌زدن‌های زیاد توأم است، به صورت انفرادی یا به تعداد کم دیده می‌شوند، زیاد به سرما حساس نیست ولی در زمستان‌ها معمولاً در دهانه شکاف‌ها به خواب زمستانی فرو می‌رود. در مواقع استراحت نیز به داخل شکاف‌ها می‌رود و کم‌تر از سقف آویزان می‌شود. تغذیه و تولید مثل شبیه خفاش پی‌پیس‌ترل است.

نام علمی : Barbastella leucomelas

نام انگلیسی: Eastern Barbastelle   

نام فارسی: خفاش گوش پهن 

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.