شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

سمور جنگلی

سمور جنگلی

(مازندراني: سمبوره زرد)

مشخصات: جثه كمي بزرگ‌تر از سمور سنگي و گوش‌ها نيز بلندتر و پهن‌تر است. لكه زير گلو و سينه برخلاف سمور سنگي دوشاخه و سفيدرنگ نيست بلكه به رنگ زرد طلايي يا كرم است. كف پاها موهاي متراكمي دارد كه پينه‌[ا را مي‌پوشاند، به همين علت رد پاي اين حيوان كاملاً مشخص نيست. موهاي بدن بلند، كلفت، نرم، براق و به رنگ قهوه‌اي است.

اندازه‌ها: طول سر وتنه 45 تا 58 سانتي‌متر، دم 16 تا 28 سانتي‌متر، ارتفاع 15 سانتي‌متر، وزن 800 تا 2800 گرم.

زيستگاه: ناحيه خزري.

پراكندگي: در ايران تاكنون در مناطق كوهستاني گرگان و بندر تركمن مشاهده شده است. همچنين اطلاعاتي منبي بر وجود آن در ارتفاع واقع در جنوب شهرستان تنكابن وجود دارد.

پراكنش جهاني: اروپا و آسيا.

عادات: شبگرد است. به صورت انفرادي زندگي مي‌كند. به سرعت از درختان بالا مي‌رود و قادر است از فاصله سه متري از درختي به درخت ديگر بپرد. برخلاف سمور سنگي، از انسان و اماكن مسكوني دوري مي‌كند.

غذا: از پستانداران كوچك نظير اشكول، پرندگان، خزندگان، حشرات، و ميوه درختان تغذيه مي‌كند.

توليدمثل: در فصل تابستان جفت‌گيري مي‌كند. تاخير باروري دارد معمولاً پس از هشت ماه سه تا هشت بچه مي‌زايد. طول عمر حدود 10 تا 12 سال است.

وضعيت فعلي: حيوان بسيار كميابي است در حال حاضر از وضعيت زيستي آن اطلاع زيادي در دست نيست.

نام علمی : Martes martes

نام انگلیسی:  European Pine Marten  

نام فارسی: سمور جنگلی

 

منبع: irandeserts

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.