شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

زاغی

زاغی

مشخصات ظاهری : این پرنده 48 سانتیمتر طول دارد به واسطه ی رنگ سیاه و سفید با جلای آبی سبز شفاف و بخصوص دم درازش به آسانی شناخته می شود. در پرواز با بال های گرد و شاهپرهای سفیر با لبه ی سیاه دیده می شود. سر، گردن و ینه سیاه و زیر تنه سفید است پروازی قوی با بال زدن های نامنظم دارد. اغلب صورت گروه های کوچک دیده می شود و در زمستان ها گله های بزرگی را تشکیل می دهند.

صدا: صدای این پرنده نجوا مانند و هشدار دهنده به صورت «چاک – چاک- چاک- چاک» شنیده می شود.

زیستگاه: این پرنده درکشتزارهای مناطق باز دارای پرچین،جنگل های کاج و سرو تا ارتفاع 2900 متری به سر برده و در حاشیه ی شهرها و روستاها، اغلب نزدیک زباله ها دیده می شود. و روی درختان بلند، بوته های خار، پرچین ها و حاشیه ی جنگل ها، آشیانه ی گنبد مانندی می سازد. درایران بومی و فراوان است.

حفاظت: در سال های اخیر بیشتر زاغی ها به اطراف ودرون شهر ها کشیده شده اند و چنین به نظر می رسد که جایگاه زیستی (اکولوژیک) ویژه ای را نیز اشغال کرده اند بنابراین، نیازی به حفاظت ویژه ندارند.

نام علمی : Pica Pica

نام انگلیسی: Common Magpie    

نام فارسی: زاغی

 

منبع: irandeserts

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.