شماره تلفن تماس با ما

051-34227301

 

My title

تنها کشوری است که لواش های زیر زمینی خودش را در یک تنور می پزد

تنها کشوری است که لواش های زیر زمینی خودش را در یک تنور می پزد

همان طور که در عکس بالا نشان داده شده است، تنور به یک کوره زیر زمینی اشاره دارد. ارامنه خوردن لواش که لایه نازکی از نان است و از آرد ، نمک و آب تشکیل شده و در تنور پخته می شود را خیلی دوست دارند. لواش را می توانید به مدت یکسال بدون اینکه خراب شود نگه دارید. بنابراین زنان محلی لواش را به صورت فله پخت می کنند و آن ها را برای خوردن در چند ماه آینده ذخیره می کنند. ارامنه نمی توانند خوردن وعده های غذایی شان را بدون نان تصور کنند! ( حتی اگر آن ها برنج داشته باشند باید با آن نان زیادی بخورند!)  

 

منبع:parsacity



دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.