شماره تلفن تماس با ما

051-34225776

 

My title

خفاش سروتین

خفاش سروتین

مشخصات: جثه نسبتاً بزرگ، سر دراز و پوزه پهن است. گوش‌ها کوچک و با فاصله زیاد از هم، گوشک کوچک، باریک، با نوک گرد و کوتاه‌تر از نصف طول گوش، دم نسبتاً کوتاه است، مهره آخر و قسمتی از ماقبل آن به طور آزاد از پرده دمی بیرون است که علامت مشخصه این خفاش می‌باشد. رنگ موهای پشت، قهوه‌ای تیره با نوک جلادار و  زیر شکم قهوه‌ای متمایل به زرد است. رنگ غشاء پوستی، بسیار تیره است.

اندازه‌ها: طول سر و تنه 62 تا 80 میلی‌متر، دم 46 تا 57 میلی‌متر، ساعد 48 تا 55 میلی‌متر، وزن 16 تا 35 گرم.

زیستگاه: سوراخ درختان، شکاف دیوارها و غارها واقع در مناطق جنگلی و کوهستانی. این خفاش اغلب در شهرها و روستاها در نزدیکی انسان زندگی می‌کند.

پراکندگی: در ایران از شمال خراسان تا مناطق جنوب دریای خزر، آذربایجان، زنجان، تهران، دماوند و شیراز پراکندگی دارد.

پراکنش جهانی: اروپا، آسیا و آفریقا.

عادات: اوایل غروب و معمولاً در ارتفاع 7 تا 12 متری شروع به پرواز می‌کند. پرواز با پرپر زدن و شیرجه‌های کوتاه همراه است. غالباً در اجتماعات کوچک مشاهده می‌شود و کمتر مهاجرت می‌کند. معمولاً خواب زمستانی دارد،‌ در موقع خواب به طور انفرادی به داخل سوراخ‌ها می‌رود

غذا: از حشرات در حال پرواز تغذیه می‌کند.

تولید مثل: در اواخر بهار و اوایل تابستان یک بچه می‌زاید. در این فصل ماده‌ها و بچه‌ها در اجتماعاتی جدا از گروه نرها زندگی می‌کنند.

نام علمی : Eptesicus serotinus

نام انگلیسی: Common Serotine   

نام فارسی: خفاش سروتین

 

منبع: irandeserts 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از تائید مدیریت منتشر می شود.